Vaccinul Astra Zeneca – Unboxing și review

Pentru că mi s-a cerut în comentarii, acesta este review-ul la vaccinul Astra Zeneca, versiune firmware 1.4.5.
La câteva ore de la administrare, m-a lovit o lene severă pe care am stins-o cu 2 cafele. Dar parcă era mai mult o stare de leșin ca atunci când am mâncat șaorma cu salmonella (some will remember).
În cursul serii, profitând că deja eram în oraș și dârdâiam discret, au debutat și frisoanele.
Când ajung acasă, BANG! Migrene cu febră și frisoane grupa mare, până am luat un Paracetamol. Pauză 1 oră apoi și-a făcut cu mine treburile de vaccin neserios toată noaptea. Nimic grav, zero panică, doar simptomele unei gripe severe, din aia care te dor toate și nu te poți mișca.
Dar ce nu știe Zeneca e că a nimerit la moldoveni, iar noi avem experiență pe partea de mahmureală în teatre de război din Kosovo, fosta Iugoslavie și Bosnia-Herțegovina.
Așa că acum doar zac la pat având binecunoscuta senzație de pietroi care se bălăngăne în cap, amplificându-mi migrena la fiecare mișcare.
Subțire, Astra. Moldovenii sunt poporul ales, noi putem bea alcool izopropilic la înmormântare fără să mai survină o înmormântare.
Noi știm să spargem bancomate folosind doar o furculiță din plastic și să trăim o lună cu 200 de euro, ba chiar cumpărându-i săptămânal ștrampi noi iubitei. Joac-o pe asta, Bear Grills. Papițoiule!
Noi suntem cei care spunem bancuri cu capul spart și sticla de vodkă în mână, apoi vomităm fiecare în șapca celuilalt. Tu nu poți susține un conflict cu noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *